Dimarts, 23 juliol 2024
28.3 C

El CE La Llagosta perd contra el líder, el Bigues (1-3)

El CE La Llagosta no va poder fer-hi res contra el líder, el Bigues, i van perdre diumenge, per 1 a 3. L’equip de la nostra localitat va reaccionar a la segona part, però quan ja perdia per 0 a 3. De fet, van marxar al descans 0 a 2 i només començar la represa els visitants van marcar el tercer gol. El gol local va arribar al minut 73 per les botes de Youssef Laaziz, que es va incorporar a la disciplina llagostenca fa unes setmanes. L’equip de la nostra localitat va tenir oportunitat per escurçar encara més l’electrònic, però no va tenir fortuna amb el gol.

La Llagosta ocupa el novè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 40 punts. Dissabte, visitarà el camp del segon, el Corró d’Amunt. A la primera volta, La Llagosta va guanyar per 2 a 1, però el duel va tenir una petita picabaralla entre els dos conjunts. Tres dies després, dimarts, La Llagosta disputarà el partit ajornat amb el Sentmenat a casa, a les 20.30 h.