Dimecres, 24 juliol 2024
26.5 C

El CE La Llagosta rep l’empat de l’Ametlla B en el temps afegit (1-1)

El sènior masculí del CE La Llagosta va empatar diumenge al camp de l’Ametlla B (1-1), que és el penúltim classificat. L’equip de la nostra localitat va encaixar el gol de l’empat en el minut 94 després d’una errada. La Llagosta s’havia avançat al minut 75 amb un gol del juvenil Antonio Rísquez. Fins i tot, els llagostencs van poder arribar al tram final amb una victòria més ample, però van fallar un penal.

L’equip llagostenc va dominar el duel, però es va veure afectat per la gran quantitat de baixes amb prop d’una desena. De fet, l’equip dirigit per Manuel Iglesias i José Bermejo es va presentar al camp de l’Ametlla del Vallès amb tan sols tres jugadors suplents. “Tenim moltes baixes i és un problema. Això fa que totes les línies del joc estiguin afectades”, assenyala Manuel Iglesias, que es marca com a objectiu fins a final de temporada mantenir la novena posició.

La Llagosta suma 40 punts i està a dos del vuitè, la Lourdes, tot i que els llagostencs tenen un partit menys perquè tenen pendent el compromís al camp del Sentmenat. Aquesta setmana la competició s’atura per Setmana Santa i el pròxim partit dels llagostencs serà el 23 d’abril a casa contra el líder, el Bigues.