Dimecres, 24 juliol 2024
25.1 C

El CE La Llagosta, amb moltes baixes, perd contra la Santa Agnès (4-2)

El CE La Llagosta va perdre diumenge al camp de la Santa Agnès, per 4 a 2, i baixa al novè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 39 punts. L’equip llagostenc es va presentar al camp vallesà amb una gran quantitat de baixes i es va veure obligat a recórrer a jugadors en edat juvenil.

La Santa Agnès va avançar-se al primer minut de joc en una jugada rocambolesca, que fortuïtament va acabar al fons de la xarxa. L’equip local va ampliar l’electrònic amb el segon gol a la mitja hora de joc, però a les acaballes del primer temps Jairo Martínez va fer un gran gol des del migcamp, que escurçava l’electrònic (2-1). Només començar la segona part, novament els locals van marcar en una jugada desafortunada per a l’equip llagostenc. “Els gols que vam rebre a l’inici de la primera part i de la segona part van marcar el partit, ha alterat els plans del duel”, explica un dels tècnics del CE La Llagosta, Manuel Iglesias. La Santa Agnès va marcar el 4 a 1 al minut 85 i dos minuts més tard el llagostenc Jairo Martínez va fer el 4 a 2 definitiu.

El CE La Llagosta no jugarà aquest cap de setmana perquè ha ajornat el partit contra el Sentmenat per falta d’efectius per lesió. El pròxim partit dels llagostencs serà el 10 d’abril al camp de l’Ametlla del Vallès B.