Dimecres, 24 juliol 2024
27.6 C
La Llagosta

Nou triomf del FS Unión Llagostense A i l’avantatge amb el segon ja és de sis punts

El sènior A del FS Unión Llagostense va guanyar dissabte contra el Masnou B, per 1 a 4, i consolida el seu primer lloc, del grup 2, de la Tercera Catalana. L’equip llagostenc va ser superior als maresmencs i van ser millors amb els gols d’Óscar Cubero i Álex Pérez, amb dos gols cadascun.

La Unión Llagostense A ocupa el primer lloc amb 39 punts i amplia el marge amb el segon, el Ciutat de Granollers B, fins als sis punts. Tot i que els granollerins tenen un partit menys perquè no van jugar el partit del cap de setmana. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Base Montcada C, que és antepenúltim amb 12 punts. El duel es disputarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 20.30 h.

Pel que fa al sènior B, va guanyar contra el Martorelles, 2 a 5, i segueix colíder, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 33 punts, que són els mateixos que el segon, el Premià de Mar. Els llagostencs rebran diumenge La Magrana Hummel Alella C, que és cinquè amb 21 punts, al Pavelló Antonio García Robledo, a les 12.15 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies