Dimecres, 24 juliol 2024
31.1 C
La Llagosta

La Llagosta venç el Vilamajor B (3-4) i puja al setè lloc

El CE La Llagosta va sumar la desena victòria de la temporada després d’imposar-se al camp del Vilamajor B, per 3 a 4. L’equip llagostenc va dominar el joc del partit, però les errades defensives van ajustar l’electrònic.

Cristian Fernández va ser el protagonista del partit, amb els quatre gols llagostencs. El 0 a 1 va arribar al minut 17; l’1 a 2, al 50; el 2 a 3, al 58; i el 2 a 4, al 83. El tercer gol local es va marcar al temps afegit, de penal. “Vam ser irregulars durant el partit, però cal tenir en compte que vam anar amb onze jugadors, sense cap suplent”, explica un dels entrenadors del CE La Llagosta, Manuel Iglesias. La Llagosta té un bon grapat de jugadors de baixa, que va obligar a l’equip llagostenc a presentar-se al camp del Vilamajor B amb tan sols onze jugadors.

La Llagosta puja fins al setè lloc, amb 34 punts, empatat amb el sisè, el Ramassà. L’equip de la nostra localitat rebrà dissabte el Caldes C, que és tercer amb 40 punts i ve de caure golejat per 1 a 6 per l’Ametlla. El partit es preveu disputar a les 16 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies