Dimecres, 24 juliol 2024
30.7 C

La Concordia tanca la primera volta amb un triomf contra el Sabadell (2-7)

El CD La Concordia va guanyar l’últim partit de la primera volta contra el Sabadell, per 2 a 7. Les llagostenques van ser molt superiors a les sabadellenques i ja als deu minuts de joc guanyava per 0 a 4. Al descans, el resultat era d’1 a 6 i la segona part va ser un tràmit, amb un gol per cada conjunt. Les golejadores llagostenques van ser Kau, amb un doblet, Sonia, Paula Jiménez, Mercè, Marina i Paula Pérez.

La Concordia acaba la primera volta al vuitè lloc, amb 24 punts, amb un balanç de set victòries, tres empats i cinc derrotes. “La primera volta ha estat irregular i ningú creia que estaríem en aquestes posicions. Crec que en la segona volta encara tenim marge per intentar quedar entre les quatre primeres classificades”, explica el tècnic interí, Ivan Beas, que confia aquesta setmana o la pròxima tenir un nou entrenador per a l’equip llagostenc.

El cap de setmana, La Concordia visita la pista del líder, el Castelló. Al partit de la primera volta, les llagostenques van perdre per 0 a 1.