L’agost va finalitzar amb diverses actuacions policials destacades

0
725

La Policia Local de la Llagosta ha fet públic l’informe d’actuacions de finals d’agost. El primer cas es va donar el 20 d’agost. La Policia Local va tenir coneixement d’un furt a l’interior d’un domicili a una persona gran. Els agents van acabar identificant dues dones veïnes de la Llagosta, una d’elles menor d’edat.

La segona actuació va permetre salvar la vida d’una nena. La Policia Local va rebre a la mitjanit del dia 27 una trucada informant que a la porta de l’ambulatori hi havia una família amb una nena d’uns quatre anys inconscient. Personats, els agents van comprovar la gravetat del cas i van optar per no esperar l’ambulància i assistir i traslladar a la nena a l’Hospital de Mollet del Vallès.

D’altra banda, el mateix dia, els Mossos d’Esquadra van sol·licitar la col·laboració de la Policia Local per identificar als autors d’un delicte per robatori amb força a l’interior d’un vehicle a finals de juny. L’actuació va permetre la detenció d’un veí de la Llagosta menor d’edat i la identificació de l’altre autor, major d’edat, que està en cerca. Els dos autors dels fets van ser detinguts amb anterioritat per la Policia Local de la Llagosta per robatori a l’interior d’altre quatre vehicles.

Per últim, la nit del 29 d’agost, la Policia de la nostra localitat va rebre una trucada informant que un persona amb un ganivet estava amenaçant a la clientela a l’interior d’un bar. La patrulla es va desplaçar als llocs dels fets i va aconseguir desarmar l’home, que va ser detingut i lliurat als Mossos d’Esquadra, quedant posteriorment a disposició judicial.

Publicitat