Dimarts, 30 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Paula Hita, primer fitxatge del CD La Concòrdia 20-21

Paula Hita és la primera incorporació del sènior femení del CD La Concòrdia 2020-2021. La jugadora, que procedeix del futbol 11, ja havia estat durant la temporada 2019-2020 entrenant a les ordres de Javier Ruiz, però per motius del mercat de fitxatges de la federació espanyola no se li va poder fer fitxa.

Hita és de caràcter ofensiu i despunta com ala-pivot. Anteriorment havia estat en equips de futbol 11, entre aquests destaquen Terrassa, FC Barcelona o Sant Gabriel. “És una jugadora molt tècnica, intel·ligent i potent. Tot i que com que no havia jugat a futbol sala té mancances tàctiques, però confio molt en la seva vàlua”, afirma el tècnic de la Concòrdia, Javier Ruiz.

La Concòrdia confia tancar dos fitxatges més, com a mínim, i després dependrà de les oportunitats del mercat del futbol català femení. “La plantilla ha de ser més llarga perquè com que no hi ha hagut descensos es preveu un grup amb més equips. Si bé aquesta campanya hi ha 16 equips, la pròxima podrien ser 18. Això suposaria quatre partits més durant la temporada i crec que són molts”, diu Ruiz.

Nou renovacions

La secretaria tècnica de la Concòrdia ha tancat també nou renovacions amb Paula Jiménez, Sonia Blanco, Paula Pérez, Leyre Granero, Mercè Portabella, Elida Tortosa, Júlia Sanz, Naiara Moreno i Sandra Navarro.

Publicitat

Publicitat

Més notícies