Dimarts, 30 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

Mobilitat Festa Major 2019

Amb motiu de la celebració de la Festa Major, la circulació habitual de vehicles es veurà afectada a la nostra localitat.

– Carrer de l’Estació
El mercat ambulant s’avançarà i se celebrarà el dimecres 4 de setembre. Caldrà retirar els cotxes aparcats a les zones en els quals s’instal·len els paradistes.

Posteriorment, quedarà tallat al trànsit de vehicles tot el carrer de l’Estació per possibilitar el muntatge de la Fira i de l’escenari dels balls de nit, entre altres activitats.

Durant els dies de Festa Major es tallarà també l’encreuament del carrer de l’Estació amb el de Caldes, Vic i l’avinguda del Primer de Maig entre les 18 h i les 5 h.

L’accés al carrer de l’Estació des del carrer de Santa Teresa estarà tallat durant tots els dies de la Festa Major.

– Plaça de l’Alcalde Sisó Pons
Des del dilluns 2 de setembre, no es podrà aparcar a la part central de l’aparcament.

El divendres 6 de setembre, ja no es podrà estacionar al tram del carrer de Cabanyes situat entre el passeig de Joan Miró i el carrer de Vic i estarà prohibit aparcar a tot l’aparcament de la plaça així com als trams dels carrers de Mollet i de la Serralada de Marina que hi ha al costat de la mateixa.

– Correfoc
El dissabte 7 de setembre, cal que a partir de les 16 hores es retirin els cotxes estacionats al carrer de Caldes, al passeig de Joan Miró fins a la plaça de la Sardana i als laterals del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a la finalització del Correfoc (23.30 h aproximadament).

– Carrer del Montseny
Estarà prohibit aparcar el dilluns 9 de setembre des de les 17 hores entre el carrer de l’Estació i la Riera Seca. En aquest tram no es podrà circular des de les 21 hores fins al final dels focs artificials.

– Carrer de Vic
El carrer de Vic també es veurà afectat durant la Festa Major en alguns moments en l’enllaç amb el carrer de l’Estació.

-Avinguda del Primer de Maig, entre els carrers de Sant Miquel i Brutau
Estarà tallada al trànsit el dia 7 de setembre mentre durin els Jocs de Protecció Civil, que començaran a les onze del matí. La previsió és que l’avinguda del Primer de Maig estigui tallada, en aquest tram entre les 10 i les 13 hores.

-Aparcament de l’Esclat
L’Ajuntament ha arribat a un acord amb el supermercat Esclat per tal que l’aparcament d’aquest establiment estigui obert durant tots els dies de la Festa Major.


Publicitat

Publicitat

Més notícies