Dimarts, 30 abril 2024
13.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament i la Diputació realitzen avui dimarts una diagnosi sobre la situació dels mosquits a la Llagosta

L’àrea de Salut Pública de l’Ajuntament de la Llagosta, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i el Servei de Control de Mosquits del Consell Comarcal del Baix Llobregat, realitzen aquest dimarts una diagnosi per conèixer els principals focus de mosquits que hi ha a la nostra localitat. Tècnics especialistes inspecciones carrers, places i parcs, i també edificis i equipaments públics.

Es tracta d’una sèrie d’inspeccions estratègiques que permetran l’Ajuntament prendre en el futur mesures més efectives per lluitar contra la proliferació de mosquits. Ara per ara, des de l’àrea de Salut Pública i els Serveis Tècnics municipals ja es desenvolupen accions contra la proliferació de mosquits. Tot i això, les inspeccions d’avui permetran incidir d’una forma encara més efectiva en les accions preventives de lluita contra aquests insectes.

Després de les inspeccions, la Diputació de Barcelona lliurarà un informe a l’Ajuntament que permetrà conèixer la distribució de mosquits i proposarà mètodes de control integrats que inclouen la lluita química, les modificacions físiques del medi, la lluita biològica i les accions culturals, a fi i efecte de controlar les poblacions de mosquits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies