Dilluns, 29 juliol 2024
35 C
La Llagosta

Animalets té un total de 104 gats en adopció

Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, té en l’actualitat 104 gats en adopció. Al refugi, l’entitat té 32 gats adults, alguns amb necessitats mèdiques, i 41 cadells, que s’han recollit fa menys de dos mesos; i en la colònia de gats, té 31 gats adults.

“La situació és crítica”, assenyala Montse Segura, presidenta d’Animalets, durant una visita de l’alcalde Óscar Sierra, la regidora de Benestar animal, Núria Guerrero, i tècnics municipals al refugi de l’entitat, que se situa davant de la plaça de l’Escorxador. “La gent ha de saber que l’adopció és gratuïta, poden venir en qualsevol moment, els estem esperant”, diu Segura, que remarca: “els cadells de gats ara mateix estan en cases d’acollida, però estem desbordats amb les vacances perquè ens quedem sense persones voluntàries”.

Pel que fa a l’acalde, Óscar Sierra, s’ha interessat per l’actual situació del refugi d’Animalets. “Animalets fa una gran tasca amb el control de colònies, la recollida de gats abandonats perquè els cuiden i esterilitzen… fan que tornin al camí per ser adoptats per totes aquelles persones que estimen els animals”, remarca l’alcalde, que ha animat a la ciutadania adoptar gats de la protectora d’Animalets.

Les persones interessades a adoptar algun dels gats d’Animalets, s’ha de posar en contacte amb l’entitat mitjançant el seu correu electrònic, animaletslallagosta@gmail.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies