Dimecres, 17 juliol 2024
23.2 C

El FS Unión Llagostense A acaba quart a la Segona Catalana

El sènior A del FS Unión Llagostense ha acabat quart classificat del grup 1 de la Segona Catalana. L’equip llagostenc arribava a l’última jornada amb opcions d’obtenir l’ascens, però necessitava una carambola de resultats que no s’ha donat.

La Unión Llagostense va empatar dissabte en l’últim duel de la temporada a la pista del Cardedeu, 7 a 7. El partit va ser molt igualat, de principi a fi. Al descans l’electrònic ja era d’empat, 4 a 4. A les acaballes, el sènior A guanyava 6 a 7, però els locals van fer l’empat definitiu. Van marcar pels llagostencs, Gerard Alonso, amb un doblet, Edgar Galiano, Ferran Macías, Patxi Heredia, Youssef Addahlali i Mohamed Addahlali.

El sènior A ha acabat la temporada al quart lloc amb 55 punts, a cinc de la plaça d’ascens, que ocupa al segon lloc l’Arenys de Mar. Líder, i campió de l’agrupació, ha estat el Castellterçol. El tercer classificat és l’Alella amb 58 punts. L’equip llagostenc té un balanç de 16 victòries, set empats i tres derrotes. A més, Gerard Alonso ha acabat com el segon màxim golejador de l’agrupació amb 32 gols en 23 partits.

A la Tercera Catalana, els altres dos equips amateurs del FS Unión Llagostense també van jugar els seus últims partits de la temporada. Al grup 2, el sènior B va perdre el seu primer partit de la campanya contra el Vic, per 2 a 5, que és el segon classificat. El sènior B ja fa unes setmanes que va guanyar la lliga, però no podrà pujar de categoria perquè hi ha el sènior A a la Segona Catalana. El sènior B ha acabat la temporada amb 69 punts.

Pel que fa al sènior C, al grup 1 de la Tercera Catalana, va perdre contra el líder, l’Escola Pia Mataró, per 2 a 5. El tercer equip amateur ha acabat la temporada al cinquè lloc, amb 46 punts.