Dimecres, 17 juliol 2024
22.5 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A manté opcions d’ascens en l’última jornada

El sènior A del FS Unión Llagostense manté opcions d’ascens en l’última jornada del grup 1 de la Segona Catalana. L’equip dirigit per Jordi Pavón va tenir un cap de setmana rodó amb la penúltima jornada del campionat perquè va guanyar el seu partit contra l’Aiguafreda, per 5 a 2; el segon, l’Arenys de Mar, va empatar contra la Unió FS Mollet (5-5) i el tercer, l’Alella, va perdre contra el Premià de Mar (6-5).

El sènior A ocupa el quart lloc amb 54 punts i té l’ascens a tres punts, que ocupa al segon lloc l’Arenys de Mar -a qui els llagostencs tenen el gol average guanyat-. Pel que fa al tercer classificat, l’Alella, té un punt més que els llagostencs. La Unión Llagostense pot celebrar un ascens històric si es dona una carambola de resultats el cap de setmana en l’última jornada. El sènior A necessita guanyar el seu partit a la pista del Cardedeu i esperar que el segon, l’Arenys de Mar, perdi a casa contra el Ciutat de Mataró B, i l’Alella, tercer, no guanyi a casa contra el ja campió Castellterçol.

El sènior A i l’Arenys de Mar jugaran dissabte a la mateixa hora, a les 19 h, mentre que l’Alella ho farà diumenge a les 12 h.

Pel que fa a la Tercera Catalana, al grup 2, el sènior B del FS Unión Llagostense, ja amb el títol de lliga, va guanyar contra el Racing Llavaneres, per 2 a 4, i diumenge jugarà l’última jornada contra el Vic, segon classificat. El duel es jugarà al CEM El Turó, a les 12.15 h.

Al grup 1, el sènior C del FS Unión Llagostense, va guanyar contra el Teià Futbol Cinc, per 4 a 7, i ocupa el cinquè lloc amb 46 punts. El pròxim duel serà dissabte, al CEM El Turó a les 19 h, contra l’Escola Pia Mataró, líder que es juga guanyar el campionat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies