Dimecres, 17 juliol 2024
24.7 C

El FS Unión Llagostense A perd contra l’Alella i es complica les opcions d’ascens

El sènior A del FS Unión Llagostense s’ha complicat les opcions d’ascens després de perdre a la pista de l’Alella, per 9 a 1. L’equip llagostenc va caure, clarament, a la pista del tercer classificat quan falten només dues jornades per acabar la temporada.

El sènior A necessitava guanyar a l’Alella per continuar amb el pols per l’ascens, però la derrota fa que pràcticament digui adeu a les opcions per pujar de categoria. L’equip dirigit per Jordi Pavón es va presentar a la pista maresmenca amb el suport d’un bon grapat d’aficionats de la Llagosta, que en set minuts van topar-se amb la bona feina de l’equip local després de marcar dos gols gairebé consecutius. Abans del descans, l’Alella ja guanyava per 3 a 0.

A la represa, novament l’Alella va mostrar-se millor als primers compassos fins a situar-se 5 a 0. El gol de l’honor llagostenc va ser de Mario Gómez, que va revifar per uns moments a la Unión Llagostense amb el 5 a 1. Al tram final, els llagostencs van jugar de cinc, però l’Alella va trobar els espais, i les errades visitants, per dictar sentència amb quatre gols més. “Hem fet el pitjor partit de la temporada, i crec que ells van fer el millor. No ens va sortir res bé, en canvi, l’Alella, va ser molt eficient al davant”, valora el tècnic Jordi Pavón, que explica que el resultat tan gros “és perquè al tram final vam arriscar jugant de cinc, però és que tots els rebots van anar a parar a ells i ho van saber aprofitar”.

El sènior A es manté al quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 51 punts i té l’ascens a cinc punts, que ocupa al segon lloc l’Arenys de Mar. El primer classificat, el Castellterçol, suma 58 punts i la Unión A no té cap opció matemàtica per ocupar la primera plaça. Pel que fa a l’Alella segueix tercer, ara amb 55 punts. “Hem arribat fins aquí i estic molt orgullós de la temporada del meu equip. La derrota a Alella no ens condemna a no optar a l’ascens, són els empats de la primera volta. Tot i això, encara ens queden dos partits que volem guanyar”, adverteix Pavón.

Les opcions, mínimes, del sènior A passen per guanyar els dos partits que queden i esperar que l’Arenys de Mar i l’Alella, segon i tercer respectivament, només sumin, com a màxim un punt. El sènior A del FS Unión Llagostense rebrà dissabte l’Aiguafreda, al CEM El Turó a les 18.15 h, i la pròxima setmana tancarà la temporada a la pista del Cardedeu.