Dijous, 18 juliol 2024
23.3 C

El CE La Llagosta perd contra el Caldes B i cau al quart lloc

El Club Esportiu La Llagosta va perdre dissabte contra el CF Caldes de Montbui B, per 3 a 4, i ha baixat fins al quart lloc, del grup 9 de la Quarta Catalana. El duel va aplegar un gran nombre d’aficionats al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Al descans, el partit era d’empat a dos gols després d’encaixar un 0 a 2 La Llagosta als primers compassos. David Varon i Miguel Flores van ser els golejadors locals de la primera part. A la represa, novament Varon, va marcar el 3 a 2. A l’equador de la segona part, el Caldes B va marcar dos gols més per capgirar el resultat i guanyar el partit.

La Llagosta ara ocupa el quart lloc amb 45 punts i està a tres punts de distància del líder, el Lliçà de Vall, i el segon, el CF Caldes B. Al tercer lloc hi ha la Molletense B, amb 47 punts. El pròxim rival dels llagostencs serà, teòricament, assequible. Dissabte, visitaran el camp del penúltim classificat, el Sentmenat, que encadena quatre derrotes.