Dijous, 18 juliol 2024
29.1 C

Empat de mèrit del FS Unión Llagostense contra el líder, l’Alella (5-5)

El sènior A masculí del FS Unión Llagostense ha demostrat contra el líder, l’Hummel Alella, que vol lluitar per l’ascens. L’equip dirigit per Jordi Pavón ha sotmès als visitants durant la segona part, però en l’últim minut de partit un gol de falta dels visitants ha posat el definitiu empat a cinc gols.

El duel ha començat amb polèmica per un possible gol fantasma del FS Unión Llagostense, d’un xut de Saavedra. El porter visitant ha tret ràpidament una pilota que semblava dins de la xarxa. Fins aleshores, el partit estava dominat pels visitants, que fins i tot Eric havia picat una pilota al travesser. Tot i això, el primer gol ha estat local mitjançant Gerard Alonso, en una gran acció individual amb un xut potent als sis minuts de joc.

El líder ha reaccionat ràpidament i en dos minuts de bojos, ha capgirat l’electrònic, 1 a 2, als nou minuts de joc. El visitant Gerard ha fet l’empat d’un xut d’un servei de falta i Eric ha posat l’1 a 2 després d’una volea. El duel estava força igualat i a tres minuts pel descans Edgar amb un xut potent ha marcat el 2 a 2. El partit havia guanyat en intensitat i una possible agressió amb el colze del visitant Eric, va provocar l’expulsió de Faisal per protestar. Els locals van defensar bé la inferioritat, però a cinc segons pel descans una jugada fortuïta de l’Alella els va permetre que marquessin el 2 a 3.

Tres minuts després d’encetar la represa, l’Alella ha marcat el 2 a 4 en un gran xut creuat d’Oriol, que semblava sentenciar el duel. Tot el contrari perquè els locals s’han aixecat amb orgull i autoritat per marcar tres gols en els posteriors tres minuts per capgirar l’electrònic, 5 a 4. Edgar Galiano ha escurçat l’electrònic amb el 3 a 4, i tot seguit, Patxi ha fet l’empat, 4 a 4; i Gerard Alonso ha marcat un golàs des del lateral per posar el 5 a 4. La celebració del davanter llagostenc amb l’afició de la graderia ha propiciat la seva expulsió perquè l’àrbitre li ha assenyalat la segona targeta groga.

A partir d’aleshores, el partit s’ha enrarit per contínues protestes. L’Alella ha gaudit encara d’unes tres ocasions per fer l’empat, però ha topat amb Sergi López sota els pals, que ha estat un mur. A set minuts del final, el local Edgar ha pogut sentenciar, però no ha estat afortunat de cara el gol. La tragèdia ha arribat en un xut de falta de l’Alella en l’últim minut, quan Eric ha marcat l’empat definitiu. Amb el partit acabat, davant les protestes locals, l’àrbitre ha expulsat el delegat Javier Castañeda i l’assistent tècnic Xavier Ollé. Cal recordar que l’entrenador Jordi Pavón ha seguit el partit des de la graderia per sanció.

El FS Unión Llagostense segueix sense perdre del que va de lliga el 2024. El pròxim partit dels llagostencs serà el pròxim cap de setmana a la pista de l’Aiguafreda. El sènior A ocupa el cinquè lloc, del grup A de la Segona Catalana, amb 19 punts, i té les places d’ascens a set punts.

El sènior B manté el primer lloc

A la Tercera Catalana, el sènior B va empatar i el sènior C va guanyar. El segon equip del FS Unión Llagostense manté el lideratge del grup 2, tot i empatar contra el CFS Manlleu B, 2 a 2. L’equip és líder amb 29 punts amb un marge de dos amb el segon, el CN Caldes C. El pròxim partit serà diumenge contra el Racing Llavaneres al CEM El Turó, a les 12.15 h.

Pel que fa al tercer equip, va guanyar dissabte contra el Montgat, per 4 a 3. L’equip de la nostra localitat és tercer, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 22 punts, empatat amb el segon, l’Escola Pia Mataró, i a un del líder, el Pineda de Mar B.