Divendres, 19 juliol 2024
26.5 C
La Llagosta

La Llagosta contra el càncer fa l’entrega de les joguines a l’Hospital de Mollet

La Llagosta contra el càncer ha entregat algunes de les joguines recollides durant la campanya de Nadal a l’Hospital de Mollet. L’acte de lliurament s’ha fet avui dimarts al migdia a l’hospital amb Gloria González, presidenta de l’entitat, Zaira García, secretària també de l’entitat, i el director de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran.

Les joguines seran entregades als infants d’oncologia de l’Hospital de Mollet. “Hem portat moltes joguines didàctiques i de grans dimensions, tal com ens van demanar. Estem molt satisfetes per la campanya celebrada”, assenyala Gloria González, que informa que també s’ha fet un lliurament de més joguines en una entitat de la nostra localitat, que ha volgut quedar-se en l’anonimat.

D’altra banda, La Llagosta contra el càncer no ha pogut fer cap lliurament a l’Hospital Clínic de Barcelona “perquè ha estat impossible visitar l’hospital de Barcelona per l’alta incidència de contagis de refredats d’aquests dies”, explica González.

La Llagosta contra el càncer ha recollit unes 280 joguines durant la campanya de Nadal, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, la Colla Gegantera de la Llagosta i la Parròquia de Sant Josep.

Publicitat

Publicitat

Més notícies