Dimecres, 17 juliol 2024
23.2 C
La Llagosta

La nova programació estable del Centre Cultural començarà dissabte

L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat, un any més, una programació estable d’espectacles que es podran veure al Centre Cultural. Dissabte, la Quinta Voce serà l’encarregada d’iniciar la programació de 2024. Fins al mes de novembre, passaran pel Centre Cultural diferents artistes en el marc d’un programa variat d’espectacles.

La Quinta Voce actuarà dissabte a les 20 hores al Centre Cultural. Les entrades, al preu de 3 euros, es poden comprar a la plataforma Entrapolis o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

L’Ajuntament també ha previst per al 17 de febrer (20 h) un espectacle musical que protagonitzarà Alba Carmona, que presentarà el seu segon disc, Cantora, un homenatge als cants populars. El 9 de març (20 h) serà el torn de The Feliuettes amb el musical Amor a mort.

La companyia Príncep Totilau portarà el 20 d’abril (18 h) a la Llagosta l’obra de teatre infantil Mare Terra. El 4 de maig (20 h), es podrà veure l’obra Austràlia, de la sala Flyhard, escrita i dirigida per Israel Solà. El 6 de juliol (20 h), Salva Reina protagonitzarà un monòleg. El 19 d’octubre (20 h), Las niñas de Cádiz representaran l’obra El viento es salvaje. El darrer espectacle de la programació estable tindrà lloc el 16 de novembre (20 h). Sexenni, un grup lleidatà de pop, presentarà el seu àlbum Supernova.

Publicitat

Publicitat

Més notícies