Dijous, 15 agost 2024
25.8 C
La Llagosta

El Centre de Formació d’Adults inaugura el curs 23-24 al Centre Cultural

El Centre Cultural va acollir ahir l’acte d’inauguració del curs 2023-2024 del Centre de Formació d’Adults de la Llagosta. Una xerrada, música i un piscolabis van servir per donar la benvinguda a les noves classes.

Dues alumnes de l’Escola Municipal de Música van obrir i tancar l’acte interpretant diverses cançons. Tot seguit, hi va haver una xerrada a càrrec de la psicòloga Noemí Mauri Carbonés. El tema escollit va ser el benestar emocional. Amb el nom de Cuidem la nostra salut emocional, Mauri va parlar sobretot de l’ansietat i l’estrès. A la sortida, les persones assistents, bàsicament alumnat i professorat de l’escola, van gaudir d’un piscolabis. A l’acte va assistir el regidor d’Educació, Fran Ruiz.

Aquest curs, el Centre de Formació d’Adults de la nostra localitat té uns 500 alumnes. Enguany, les classes es realitzen a Can Pelegrí, al matí, i a l’Institut Marina, a la tarda.

El director de l’escola, Abel Lacruz, ha dit que aquest acte “serveix per fer una mica de caliu amb el nostre alumnat i per agrair-los la bona voluntat i la paciència que aquest any han tingut amb el trasllat”. Lacruz ha indicat sobre aquesta situació que “sempre és difícil adaptar-se, és com algú que canvia de casa, però hem tingut molt bona predisposició per part de les persones que gestionen Can Pelegrí i l’Institut Marina i això ens ho ha fet molt fàcil”.

Per la seva part, el regidor d’Educació, Fran Ruiz, ha destacat la importància de l’escola, ja que “el Centre de Formació d’Adults de la Llagosta dona l’oportunitat a la gent major d’edat perquè pugui fer una formació reglada”. Ruiz ha afegit que “és un orgull tenir una escola amb més de 500 persones adultes matriculades”.

Tot i que el curs ha començat, el Centre de Formació d’Adults de la Llagosta manté oberta la matriculació a les diferents modalitats que s’imparteixen l’educació primària i l’ESO, cursos de català i castellà per a persones nouvingudes, anglès, francès, informàtica i els cursos d’accés a la universitat i a grau professional per a persones majors de 25 i de 45 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies