Dijous, 15 agost 2024
21.9 C
La Llagosta

Avui dimecres se celebra el ple ordinari de setembre

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui dimecres, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari de setembre. Aquesta tarda, s’aprovarà inicialment el Pla de salut de la Llagosta 2022-2025. La redacció d’aquest text ha estat impulsada per la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de la Llagosta. L’objectiu és portar a terme diferents accions per millorar la salut al nostre municipi.

A més, durant la sessió, està previst aprovar el Programa de regeneració urbana sostenible del municipi de la Llagosta. Aquest document té per objecte concretar unes línies d’actuació estratègiques i la programació d’actuacions que millorin la qualitat de l’entorn urbà de la Llagosta, d’acord amb els conceptes de salut, inclusió, sostenibilitat i resiliència urbana. La Regidoria d’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible serà responsable de la gestió del Programa, que s’inicia amb la seva aprovació i finalitza el 31 de desembre de 2030.

L’Àrea de Territori de l’Ajuntament ha emès informe on, un cop analitzades i valorades les problemàtiques i particularitats en matèria d’urbanisme, sostenibilitat i planificació estratègica del municipi de la Llagosta, s’identifiquen 7 eixos estratègics sobre els que es manifesta la voluntat d’intervenir de forma prioritària: Necessitat d’incrementar espais lliures, emergència climàtica, gestió de recursos hídrics, baixa oferta immobiliària, eficiència energètica, adaptació del municipi a les noves necessitats i fer de la Llagosta un municipi més inclusiu.

El ple finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La sessió podrà ser seguida pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta (https://www.youtube.com/watch?v=jkI7K2jor-E) i per Ràdio La Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies