Dimecres, 17 juliol 2024
24.7 C
La Llagosta

Ja ha començat la programació de la Biblioteca per a aquest curs

La Biblioteca de la Llagosta va iniciar ahir les activitats per a adults del curs 2023-2024. Una edició del Club de lectura, amb la presència de l’escriptora Núria Pradas, va servir per inaugurar oficialment el curs.

La sala d’exposicions de Can Pelegrí es va omplir durant l’acte d’ahir, on les persones assistents van poder comentar amb l’autora la novel·la La vida secreta de Sylvia Nolan.A més d’aquest Club de lectura, la Biblioteca de la nostra localitat ha preparat dues sessions més del Club de lectura. Una serà a l’octubre, prèvia a la sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per veure l’obra La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda. El Club de lectura del mes de novembre estarà dedicat a l’obra El tiempo de las moscas, de Laura Piñeiro.

A l’octubre també està programada presentar el llibre Wannaji. Cinc dones i una mirada, de Teresa Pagès, que anirà acompanyada de l’exposició de pintures de Núria Valls.

Durant el novembre, es participarà en la trobada comarcal del Club del llibre, que servirà per trobar-se amb l’escriptora sabadellenca Marta Orriols. Les activitats es tancaran al desembre amb una altra sortida al TNC, en aquest cas per assistir a la representació teatral La madre de Frankenstein, d’Almudena Grandes. A més, durant aquest curs també s’ofereix el Taller d’escriptura creativa, que dirigeix la dinamitzadora de la Biblioteca, Conchi Fernández.

Per al director de la Biblioteca de la Llagosta, Ángel Fernández, ha explicat que el Club de lectura especial d’ahir ha servit “per inaugurar el curs, a més tindrem dues sortides al teatre i el club del llibre, una activitat comarcal on es reuneixen els clubs de lectura del Vallès Oriental”.

Activitats infantils

La programació infantil del curs encara s’està acabant de confeccionar. La primera activat que es portarà a terme Contes i música en família, serà aquest dissabte a les 12 h. Es farà una sessió cada mes. Pel que fa a l’Hora del conte, està previst que comenci al mes d’octubre.

D’altra banda, aquest mes de setembre estan obertes les inscripcions per formar part del jurat del Premi Atrapallibres, de novel·la infantil i juvenil. Els infants que s’inscriuen llegeixen tot un seguit de llibres per donar la seva opinió i participar en la decisió de quins seran els llibres guanyadors. Els nois i noies interessats poden passar a demanar més informació per la Biblioteca.

Totes les activitats de la Biblioteca es poden consultar al seu bloc i a les seves xarxes socials.

Publicitat

Publicitat

Més notícies