Dissabte, 20 juliol 2024
27.8 C

El FS Unión Llagostense trenca la ratxa de triomfs amb un empat a Mataró

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense va empatar diumenge contra el Ciutat de Mataró B, per 3 a 3. L’equip dirigit per Jordi Pavón va trencar una dinàmica positiva de quatre victòries, que li ha fet baixar fins al sisè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 33 punts. Els llagostencs estan a nou punts del segon, el Racing Pineda, que té un partit pendent, i a 15 del líder, l’Sport Sala Santa Perpètua.

A la pista del Ciutat de Mataró B, els llagostencs van encaixar dos gols als primers compassos. Mohamed Addahlali va escurçar la diferència i poc abans del descans els locals van marcar el 3 a 1. A la segona part, el sènior A va aconseguir empatar amb els gols al tram final de Sergio Saavedra i Marc Navajas.

Pel que fa al sènior B, va guanyar contra el Ciutat de Granollers B, per 7 a 5. L’equip llagostenc ocupa el tercer lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 37 punts i està a sis dels dos primers classificats, Òrrius i Masnou. Pel que fa al sènior C, va tenir jornada de descans.

Aquesta cap de setmana no hi ha competició per la Setmana Santa.