Diumenge, 21 juliol 2024
25.7 C

El FS Unión Llagostense A enceta la segona volta amb derrota

El sènior A del FS Unión Llagostense ha començat la segona volta de la Segona Catalana amb una derrota contra l’AE 5 Tiana, per 5 a 3. L’equip de la nostra localitat va anar a remolc durant tot el partit, sense cap oportunitat per doblegar als maresmencs.

A la primera part, Cristian Sillero va empatar el primer gol local, però a la segona part els llagostencs no van ser capaços d’aturar l’efectivitat golejadora del 5 Tiana, que va marcar quatre gols més. En cap moment, el sènior A va tenir opcions de tornar a empatar perquè els locals s’aprofitaven de les errades dels llagostencs. “Vam gaudir del domini del joc, però ells tenien molt més encert. A més, vam intentar jugar de cinc i just ens van fer un gol que va tallar qualsevol reacció nostra”, valora el tècnic del sènior A, Jordi Pavón, que lamenta la derrota. En la segona part, també van marcar Sergio Saavedra i Álex Pérez.

El FS Unión Llagostense A ocupa el vuitè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 20 punts i està a 13 dels llocs d’ascens. Dissabte, rebrà l’equip líder, el Pura Brasa Racing Pineda, a les 19 h al CEM El Turó. A la primera volta, els llagostencs van perdre contra els de Pineda, per 12 a 4. “Això no pot tornar a passar, som capaços de guanyar a l’equip líder”, sentència Pavón.

Pel que fa al sènior masculí B, al grup 1 de la Tercera Catalana, va perdre dissabte contra el Pineda de Mar B, per 4 a 1, i es manté al tercer lloc, amb 27 punts. Diumenge, rebrà el Premià de Dalt B al CEM El Turó, a les 12 h.

El sènior masculí C va trencar la ratxa negativa de resultats amb un triomf contra el Vic, per 1 a 3, i ocupa el sisè lloc amb 22 punts, del grup 2 de la Tercera Catalana. Dissabte, rebrà el Ciutat de Granollers al Pavelló Antonio García Robledo, a les 16.15 h.