Diumenge, 21 juliol 2024
25.7 C

El CE La Llagosta empata contra la Molletense B i cau al quart lloc

El CE La Llagosta va empatar dissabte contra la Molletense B, sense gols, i ha caigut fins al quart lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana. L’equip llagostenc, amb 34 punts, s’allunya de la plaça d’ascens, que ocupa el líder, l’Atlètic Polinyà, amb 44 punts, seguit del Mollet B, amb 42, i el Lliçà de Vall, amb 35.

La Llagosta va acabar decebut amb l’empat contra el filial de la Molletense. Durant els primers vint minuts de partit, l’equip llagostenc va picar en dues ocasions al travesser. A la represa, el joc es va igualar i no va haver-hi manera de marcar un gol. “Estem a deu punts del líder i tot i que encara queden moltes jornades, l’ascens està complicat. Això sí, seguirem lluitant”, assenyala un dels entrenadors del CE La Llagosta, Carlos Gómez, que a les acaballes del partit contra la Molletense B va ser expulsat per targeta vermella per queixar-se d’una acció.

El pròxim partit del CE La Llagosta serà dissabte al camp del Sant Fost, que ocupa el novè lloc amb 19 punts. A la primera volta, La Llagosta va guanyar els santfostencs per 3 a 1.