Diumenge, 21 juliol 2024
25.2 C

El FS Unión Llagostense A acaba la primera volta al setè lloc

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense va perdre l’últim partit de la primera volta contra l’Atlètic Català, per 5 a 0. L’equip dirigit per Jordi Pavón es va mantenir dins el partit fins al descans perquè a la represa el rival va ser superior.

Els llagostencs van tenir molta mala fortuna de cara el gol, mentre que els locals van aconseguir marxar al descans 2 a 0. A la represa, el sènior masculí A va arriscar per intentar donar la volta a l’electrònic, però els locals van aprofitar els espais per marcar tres gols més i sentenciar el duel.

El FS Unión Llagostense acaba la primera volta al setè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 20 punts i està a deu dels llocs d’ascens i té un marge de nou punts amb el descens.

Pel que fa al sènior B i sènior C del FS Unión Llagostense van perdre els seus respectius partits. El masculí B va caure contra el Touring Club Maresme, per 4 a 3 i ocupen el tercer lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 27 punts. El masculí C va perdre contra la Penya Blaugrana Montmeló, per 2 a 5, i és vuitè, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 19 punts.

Aquesta setmana els tres equips del FS Unión Llagostense tenen jornada de descans.