Diumenge, 21 juliol 2024
25.2 C

El CD Viejas Glorias guanya el Molinos B per la incompareixença del seu rival

El CD Viejas Glorias va guanyar el partit contra el Molinos B per la incompareixença del seu rival. El duel s’havia de disputar el dissabte a la tarda al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i el rival no va poder presentar-se per falta d’efectius. L’Associació de Futbol Veterans Maresme, Vallès i Barcelonès va donar la victòria per 3 a 0 al Viejas Glorias.

L’equip de la nostra localitat ocupa el quart lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 27 punts i està a un punt del tercer i el segon classificat, l’Arenys de Munt i el Sant Miquel, respectivament. Líder és el Vista Mar Legends amb 35 punts. Aquesta setmana el Viejas Glorias té jornada de descans i el pròxim partit serà el 26 de febrer contra la Llantia.