Diumenge, 21 juliol 2024
27.3 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
Hummel Alella B – FS Unión Llagostense A

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense disputarà l’última jornada de l’any a la pista de l’Hummel Alella B, però el partit s’ha endarrerit fins al dimarts, 20 de desembre. El FS Unión Llagostense afronta el duel després de passar a la segona ronda de la Copa Catalunya i al novè lloc, del grup A de la Segona Catalana, amb 11 punts. Pel que fa als de l’Alella, són antepenúltims amb sis punts.

Pura Racing Pineda B – FS Unión Llagostense B (Ajornat)
El partit entre el sènior masculí B del FS Unión Llagostense i el Pura Racing Pineda B s’ha ajornat.

FS Unión Llagostense C – Manlleu B
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense, del grup 2 de la Tercera Catalana, rebrà dissabte el Manlleu B, al Pavelló Antonio García Robledo a les 18.30 h. El tercer equip llagostenc és tercer amb 16 punts i el Manlleu B, quart amb 15.

Futbol
EFB Ripollet B – CE La Llagosta

El CE La Llagosta, amb dos partits pendents, ocupa el cinquè lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 15 punts. Els llagostencs visitaran dissabte l’EFB Ripollet B, que és sisè també amb 15 punts. La Llagosta té dos partits ajornats i només un d’aquests ja s’ha confirmat contra l’EFB Sentmenat, que es jugarà el 23 de desembre i serà, en principi, l’últim partit de l’any dels llagostencs. Pel que fa al partit contra el Lliçà de Vall, pendent de jugar els últims minuts del partit, encara està per concretar la nova data.

CD Viejas Glorias – Sant Miquel
El Viejas Glorias ocupa el quart lloc, amb 20 punts, i empata amb Vista Mar Legends, segon, i el Sant Miquel, tercer. Líder és l’Arenys de Munt amb 24 punts. Dissabte, el Viejas Glorias disputarà l’últim compromís de l’any i jugarà contra un rival directe per l’ascens, el Sant Miquel. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

Handbol
OAR Gràcia Sabadell Júnior
– HC Vallag
L’HC Vallag ocupa el cinquè lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb vuit punts, empatats amb el quart, l’Handbol Vendrell, i el sisè, el Gavà B. El pròxim partit de l’HC Vallag serà diumenge a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell Júnior, que és penúltim amb cinc punts. Aquest serà l’últim partit de la primera volta.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017
– Casp B
El sub-25 del CB La Llagosta 2017 buscarà la primera victòria de la temporada al CEM El Turó, dissabte, contra el Casp B, que ocupa el tercer lloc amb sis victòries i dues derrotes. Els llagostencs són cuers amb set derrotes. El partit es jugarà partir de les 19 h.

Petanca
Can Jofresa – Sènior femení CP La Llagosta

El sènior femení del Club Petanca La Llagosta es jugarà en l’última jornada evitar el descens directe a la Tercera Catalana. Les llagostenques són penúltimes, amb 12 punts, i empata amb l’últim, el Benavent. El cuer baixarà directament i el penúltim farà la promoció per no baixar. La Llagosta visitarà diumenge en l’última jornada el Can Jofresa, que és antepenúltim i no s’hi juga res; mentre que el Benavent rep el Sant Cugat, que és tercer i té opcions d’assegurar-se la promoció d’ascens.

Granollers – Sènior masculí A CP La Llagosta
El sènior masculí A del Club Petanca La Llagosta disputarà l’última jornada de la fase regular a la pista del Granollers. Els llagostencs ja tenen assegurat el segon lloc i jugar la promoció d’ascens a la Segona Catalana i afrontaran el duel contra els granollerins sense res en joc.

Sènior masculí B CP La Llagosta – Montmeló B
El sènior masculí B del Club Petanca ocupa el penúltim lloc, del grup 15 de la Quarta Catalana, amb 15 punts. Diumenge, rebrà el Montmeló B sense res en joc.

Karate
Campionat de Catalunya
infantil
Una desena d’esportistes de l’AE Karate-Judo La Llagosta participaran el cap de setmana al Campionat de Catalunya de kyus infantil de karate, que tindrà lloc a Montcada i Reixac.

Halterofília
Campionat d’Espanya sub-17

Iris Gracia participarà amb la selecció catalana el Campionat d’Espanya d’halterofília sub-17. L’estatal se celebrarà dissabte a la localitat d’Arucas, a Gran Canària (Illes Canàries) i la llagostenca participarà en la categoria de menys de 55 quilos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies