Diumenge, 21 juliol 2024
24.9 C

El FS Unión Llagostense A empata un partit de bojos contra la Unió FS Mollet (8-8)

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense va empatar in extremis contra la Unió FS Mollet, per 8 a 8. Quan faltava mig minut per acabar el partit, el Mollet guanyava per 6 a 8 i els locals, en dues bones accions de cinc, van aconseguir un empat miraculós i sobre la botzina.

El duel va començar amb un gol matiner del Mollet, que va respondre el FSU Llagostense amb dos gols, d’Álex Pérez i Óscar Nelson. Poc abans del descans, el Mollet va marcar el 2 a 2, i a la represa es va avançar. Novament, els llagostencs van capgirar l’electrònic amb els gols de Sergio Saavedra (3-3) i Mohamed Addahlal (4-3).

Quan faltaven deu minuts per acabar el duel, el partit es va tornar de bojos. El Mollet va marcar quatre gols en cinc minuts, que feia costa amunt el partit, 4 a 7. Al minut 35 Cristian Sillero feia el 5 a 7 i al minut 37 Sergio Saavedra, el 6 a 7. L’empenta local es va veure tallada amb un gol del Mollet (6-8) en l’últim minut de partit i quan semblava que ja estava tot dat i beneït, els de Jordi Pavón van marcar dos gols més mitjançant Patxi Heredia i Cristian Sillero. “Ha estat un partit molt mogut, que sempre hem anat per ell, fins i tot quan quedaven només 30 segons per acabar el partit i perdien de dos gols. És un premi al treball de l’equip”, explica Pavón. El partit també va tenir l’expulsió amb targeta vermella directa d’Oscar Nelsón, al minut 33.

El FSU Llagostense ocupa el novè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 11 punts, i empata amb el vuitè, l’AE Ciutat Mataró Enlleura’t B. El pròxim partit de lliga serà el 17 de desembre a la pista de l’Hummel Alella B, antepenúltim amb sis punts. Tot i que avui dimecres, a les 21 h, el FSU Llagostense jugarà la primera ronda de la Copa Catalunya, a partit únic, contra el mateix Unió FS Mollet. El duel es disputarà al CEM El Turó.

El sènior B masculí del FS Unión Llagostense va perdre contra l’Òrrius, per 3 a 2, i és tercer, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 15 punts. Pel que fa al sènior C, va caure contra l’AE Montornès, per 3 a 1, i és tercer, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 16 punts. Els dos filials llagostencs tenen aquesta setmana jornada de descans.