Dilluns, 22 juliol 2024
20.9 C

El CE La Llagosta remunta contra la Molletense B (4-6) i suma el tercer triomf

El CE La Llagosta ha sumat la tercera victòria de la temporada després de guanyar diumenge al camp de la Molletense B, per 4 a 6. L’equip dirigit per Carlos López i Gabriel Arroyo va mostrar dues cares amb una primera mitja hora de joc amb errades (4-1), però que posteriorment va ser capaç de remuntar el partit amb quatre gols més.

Al quart d’hora de joc, la Molletense B guanyava per 2 a 0 i tan sols Mingo era capaç d’escurçar la diferència amb un gol al minut 26. Tot i això, els molletans van seguir guanyant les esquenes als llagostencs i en vuit minuts van marcar dos gols més, que deixava l’electrònic 4 a 1 al minut 34. El joc de posició de La Llagosta va millorar abans del descans i van poder escurçar la diferència amb dos gols: el 4 a 2 d’Ivan Arroyo i el 4 a 3 de Joel González.

A la represa, La Llagosta va marcar un gol psicològic que va empatar el partit al minut 48 mitjançant Joel González, que marcava el seu segon gol particular. Tres minuts més tard, Arroyo feia el seu segon gol particular i el 4 a 5, que posava per primer cop per davant a La Llagosta. El partit es va posar més a favor dels llagostencs per l’expulsió del jugador local Hugo Fernando al minut 58, quan va agredir a Adrián Gómez al mig camp. L’àrbitre el va expulsar amb una targeta vermella.

Amb un jugador més, La Llagosta va seguir amb el seu domini i a les acaballes va marcar el definitiu 4 a 6 amb el remat de Mingo, que també feia el seu segon gol del partit.

La Llagosta suma el tercer triomf de la temporada en quatre jornades i ocupa el cinquè lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb nou punts. En quatre jornades, els llagostencs tan sols han cedit una derrota contra el Mollet B fa dues setmanes (1-2). Líder en solitari és el Lliçà de Vall amb 15 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h, contra el Sant Fost, que és penúltim sense punts.