Dilluns, 22 juliol 2024
20.9 C

El CD Viejas Glorias cedeix un empat a casa contra l’AE Tirol (2-2)

El CD Viejas Glorias es va deixar els primers punts de la temporada en un empat a casa contra l’AE Tirol (2-2). L’equip llagostenc, que encadenava quatre victòries de quatre partits, no va poder superar el Tirol, que s’havia arribat avançar amb el 0 a 2.

L’equip llagostenc va encaixar dos gols, que va alterar els plans. Tot i això, amb empenta el Viejas Glorias va aconseguir posar l’empat abans del descans. L’1 a 2 va arribar d’un gol en pròpia porteria dels visitants i el 2 a 2, definitiu, d’un xut de Nelson, que va estar providencial per sumar un punt. A la segona part, el Viejas Glorias va poder marcar el tercer gol en dos serveis de córner, però el porter visitant va estar molt encertat. “El rival ho va donar tot, van jugar molt bé i nosaltres ho vam intentar fins al final, però no va haver-hi manera de marcar el tercer gol en tota la segona part”, explica el tècnic del Viejas Glorias, José Ortuño.

El Viejas Glorias ocupa ara el segon lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 13 punts i té a dos punts el líder, el Sant Cebrià que ha guanyat els cinc partits disputats. A més, els llagostencs tenen un marge de tres punts amb el tercer, l’Arenys de Munt. Els pròxims dos partits del Viejas Glorias podrien ser decisius perquè diumenge visita el líder, el Sant Cebrià, i la pròxima setmana rebrà el tercer, l’Arenys de Munt. “Tot es pot ajustar o ens podem, fins i tot, despenjar del primer classificat. Tenim dos partits claus”, diu Ortuño, que es mostra amb confiança per afrontar els dos pròxims partits.