Dilluns, 22 juliol 2024
20.9 C

Empat in extremis del FS Unión Llagostense A contra el CFS Palau-Penya Barcelonista (3-3)

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense ha empatat el duel contra el CFS Palau-Penya Barcelonista in extremis. Un gol de Cristian Sillero quan faltaven 20 segons per la botzina final ha permès salvar un punt als llagostencs, que han acabat el duel amb un regust amarg després de veure com els visitants capgiraven un 2 a 1 a la segona part.

Al cap de quatre minuts de començar el duel, Gerard Alonso s’ha aprofitat d’un refús del porter visitant per marcar a plaer l’1 a 0. Poc després, el mateix atacant ha xutat una pilota lateral al pal, que ha fet embogir la graderia del CEM El Turó. L’equip llagostenc semblava tenir el partit controlat, però una errada defensiva ha propiciat l’empat dels visitants. Un mal control de Sillero ha estat aprofitat per Ferran De la Cruz que ha superat Sergi López sota els pals. El porter llagostenc ha salvat el segon gol visitant després d’una gran aturada per un xut de Roger Jurado. Quan semblava el que partit arribaria al descans amb un empat, novament Gerard Alonso fa de murri i marca el 2 a 1.

A la represa, el FS Unión Llagostense s’ha vist superior i Sergio Saavedra ha liderat el joc de possessió de l’equip. De fet, Saavedra ha estat protagonista de dues accions de mèrit, que una d’elles hauria pogut ser el tercer gol, però la pilota pica el pal. El Palau no ha abaixat els braços en cap moment i ha buscat fer perill amb accions ràpides i així ha marcat el 2 a 2, en una gran jugada entre Roger Jurado i Gerard Gamazo, que aquest es planta davant el porter i fa l’empat. Un minut després, amb els llagostencs noquejats per encaixar el gol, el Palau ha fet el 2 a 3, en un xut de Jurado, que s’aprofita d’un desajust defensiu.

Els últims 12 minuts del partit ha estat un atac i gol llagostenc. Pocs minuts abans del final, l’àrbitre ha invalidat un possible gol legal dels llagostencs, per un mal servei de banda, que ha crispat els ànims de banqueta i graderia. A les acaballes, la Unión Llagostense ha jugat de cinc i Saavedra ha assumit el rol de porter-jugador, que a 20 segons del final ha tingut premi amb un golàs de Sillero des del lateral per posar el 3 a 3 definitiu.

El FS Unión Llagostense A suma un punt més a la seva casella, que té un total de quatre després del triomf en la primera jornada contra l’AE 5 Tiana (3-0) i oblida, així la golejada encaixada en la segona jornada a la pista del Racing Pineda (12-4). “A casa hem de seguir així i qui vingui ha de saber que guanyar-nos serà molt complicat. Avui no crec que hàgim guanyat un punt, hem perdut dos. Tot i que crec que això no és com comença, és com acaba. Cal seguir endavant i pensar en el pròxim partit”, ha dit el tècnic del FS Unión Llagostese, Jordi Pavón, que s’ha queixat del gol anul·lat.

El pròxim partit del FS Uniópn Llagostense A serà el pròxim dissabte, 5 de novembre, a la pista del FS Cardedeu.

Líder en solitari del masculí C
El sènior masculí C és líder en solitari del grup 2 de la Tercera Catalana amb nou punts després de guanyar dissabte contra l’Sport Sala Santa Perpètua B, per 3 a 1. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Parets B, que és sisè amb tres punts.

D’altra banda, el sènior masculí B no va acabar el partit contra el Dosrius perquè l’àrbitre va suspendre el compromís quan quedaven 16 minuts pel final i el FSU Llagostense B guanyava per 4 a 0. Segons informa el club llagostenc, uns incidents entre les dues aficions a la graderia van impedir continuar el duel, que ara està pendent de concretar una nova data. El sènior masculí B és tercer, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb sis punts i aquesta setmana té jornada de descans.