Dilluns, 22 juliol 2024
23.2 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A – CFS Palau-Penya Barcelonista

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense ocupa el desè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el CFS Palau-Penya Barcelonista, que és setè amb tres punts i ve de guanyar contra el Cardedeu, per 5 a 2. El compromís es disputarà dissabte al CEM El Turó a les 16 h. L’equip de la nostra localitat vol refer-se davant la seva afició després de la dura derrota a la pista del Racing Pineda, per 12 a 4.

FS Unión Llagostense B – Dosrius
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense ocupa el segon lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb sis punts i diumenge rebrà el Dosrius al CEM El Turó, a les 12 h.

FS Unión Llagostense C – Sport Sala Santa Perpètua B
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense és el quart classificat, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb sis punts. L’equip de Sergio Berrio i José Antonio García rebrà dissabte l’Sport Sala Santa Perpètua B al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19.30 h.

Futbol
UD Molletense B – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el sisè lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb sis punts. Diumenge, visitarà el camp de la Molletense B, que ocupa el vuitè lloc amb tres punts. Els llagostencs volen oblidar la derrota de la jornada passada contra el CF Mollet UE B, per 1 a 2.

CD Viejas Glorias – Tirol
El CD Viejas Glorias encadena quatre victòries en quatre jornades. L’equip dirigit per José Ortuño colidera el grup 2 de la Segona Divisió màster amb 12 punts, empatat amb el Sant Cebrià. El pròxim duel dels llagostencs serà dissabte, a casa, contra l’AE Tirol, que ocupa el novè lloc amb quatre punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

Handbol
HC Vallag

Té jornada de descans

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – Cardona

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 reprendrà la competició després d’una setmana de descans. L’equip llagostenc és cuer de la Territorial B amb quatre derrotes i vol sumar el primer triomf de la campanya. El sub-25 rebrà dissabte el Cardona, que és sisè amb tres triomfs. El duel tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 19 h.

Petanca
Sènior femení CP La Llagosta
– Can Jofresa
El sènior femení del Club Petanca, que està en la zona baixa, rebrà el Can Jofresa, rival directe del pou de la Segona Catalana.

Sènior masculí A CP La Llagosta CP Granollers
Sènior masculí A del Club Petanca colidera la Tercera Catalana, amb 12 punts, amb el Sant Sadurní de Montornès. L’equip llagostenc vol sumar una nova victòria a casa contra el Granollers, que se situa en la zona mitja taula de la classificació.

Montmeló B Sènior masculí B CP La Llagosta
El sènior masculí B del Club Petanca visitarà el Montmeló B. Aquests dos equips tenen urgències per guanyar i intentar sortir de la zona baixa de la Quarta Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies