Dilluns, 22 juliol 2024
23.2 C

Triomf del Viejas Glorias a Cardedeu (0-1) i encadena la quarta victòria

El CD Viejas Glorias va guanyar per la mínima al camp del Cardedeu, per 0 a 1. L’equip de la nostra localitat va sumar el quart partit seguit amb victòria, que li permet coliderar el grup B de la Segona Divisió amb el Sant Cebrià, amb 12 punts.

El partit va ser molt igualat a la primera part, però en la segona Nelson Vladimir va marcar un gran gol en un xut molt potent. Precisament, aquest jugador debutava en la lliga després de superar una lesió que va patir en el partit de Festa Major i que li havia impedit jugar en partit oficial. “Estem contents per la victòria i també pel jugador perquè fins ara no havia pogut debutar. Va marcar un gran gol que ajuda en la dinàmica positiva que tenim. Estem en un gran moment i hi ha molt bon ambient”, explica el president Juan Gómez, que va fer d’entrenador al camp del Cardedeu. L’equip llagostenc va ser capaç de defensar el resultat i va encadenar el quart partit amb victòria.

El pròxim duel dels llagostencs serà dissabte, a casa, contra l’AE Tirol, que ocupa el novè lloc amb quatre punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.