Dilluns, 22 juliol 2024
23.2 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A debuta a la Segona Catalana amb un triomf

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense va debutar dissabte amb una victòria a la Segona Catalana contra l’AE 5 Tiana. L’equip dirigit per Jordi Pavón va guanyar clarament per 3 a 0 amb els gols de Nelson Pérez, a la primera part, i de Cristian Sillero i Sergio Saavedra, a la segona.

Aquest duel va suposa el primer que juga a la Segona Catalana el primer equip del FSU Llagostense després de l’ascens de la temporada passada. L’objectiu de l’equip és l’ascens a la Primera Catalana. L’equip llagostenc disputarà la segona jornada diumenge a la pista del Racing Pineda, que va ajornar el partit de la primera jornada.

Pel que fa al sènior masculí B, al grup 1 de la Tercera Catalana, va guanyar clarament contra el Pineda de Mar B, per 8 a 0, i ja lidera la classificació. L’equip de Dani Muñido jugarà dissabte a la pista del Premià de Dalt.

També va guanyar el sènior masculí C, que va debutar al grup 2 de la Tercera Catalana contra el Vic, per 3 a 2. L’equip, que està dirigit per Sergio Berrio i José Garcia, jugarà dissabte a la pista del Ciutat de Granollers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies