Dijous, 18 juliol 2024
26.1 C
La Llagosta

El llagostenc Pablo Romero presenta al Centre Cultural el seu vuitè curtmetratge, ‘Amor d.C.’

El llagostenc Pablo Romero, de 30 anys, va presentar el seu nou curtmetratge Amor d.C. al Centre Cultural, amb una seixantena de persones. L’acte va tenir lloc divendres i en acabar la projecció el director va poder respondre va les preguntes dels assistents.

Aquest és el vuitè curtmetratge que dirigeix Romero, tot i que és el primer que compta amb actors i actrius professionals. A principis d’any va fer una campanya de micromecenatge, amb un import de 1.500 euros i, posteriorment, va gravar el curt en diferents espais de la nostra localitat, entre elles, el Parc Popular, la Riera Seca i al seu domicili. “És un orgull projectar el curtmetratge al meu poble. Aquest és el vuitè curtmetratge que faig, però per a mi és el primer que faig professionalment. Projectar-ho davant la família i amics i amigues és molt important per a mi”, explicava divendres Pablo Romero, que es va emocionar davant la seixantena de persones.

El curt parla de l’amor des de diferents punts de vista, diferents situacions, maneres de sentir i crear. “Aquest curt suposa una manera de fer molt personal i professional. Ho he pogut preparar durant un temps i m’he rodejat d’un equip tècnic i artístic molt bo. Aquest curt és un punt de partida que vull seguir”, deia el llagostenc, que explicava la importància també del missatge del nou projecte audiovisual: “He volgut explicar una història i obrir la ment. És una manera de qüestionar-se una mica les maneres d’estimar, és a dir, que no només hi ha una sola“.

Amor d.C. ja es va projectar al juliol al Cinema Edison de Granollers i divendres ho va fer a la Llagosta. El curtmetratge s’ha presentat a diversos festivals i el director confia que pugui entrar al programa d’alguns d’ells. El llagostenc ara treballa en el guió de diferents projectes i en un futur voldria dirigir una sèrie de televisió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies