Dilluns, 22 juliol 2024
31.5 C

Golejada del CE La Llagosta contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt (6-0)

El nou projecte del CE La Llagosta va iniciar-se dissabte amb una golejada a casa contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt, per 6 a 0. L’equip de la nostra localitat té aquesta temporada dos nous entrenadors amb Carlos Gómez i Gabriel Arroyo, que han posat com a objectiu lluitar per l’ascens a la Tercera Catalana.

L’equip llagostenc va inaugurar l’electrònic al minut 2 amb el gol d’Èric Olmo. Abans del descans, els llagostencs van marcar dues dianes més mitjançant Mingo Romero i Adrián Gómez. Amb el 3 a 0, el porter visitant va ser expulsat amb una targeta vermella directe per una falta fora de l’àrea, en una clara ocasió de gol dels llagostencs. Amb un jugador més a la segona part, La Llagosta va seguir amb el domini i va marcar tres gols més mitjançant Panchi, Ridouan Benchaib i Carlos Garcia. “Era previsible que es pogués donar aquest resultat perquè l’Atlètic Lliçà d’Amunt no és un dels equips punters. Vam fer una molt bona primera part”, explica un dels entrenadors Carlos Gómez, que es mostra molt satisfet del projecte que s’inicia: “volem ser ambiciosos i estar amunt a final de temporada per intentar donar la sorpresa per l’ascens”.

El CE La Llagosta, que va descansar a la primera jornada, ocupa el quart lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp del Sentmenat, que és el penúltim classificat sense punts.