Dimarts, 23 juliol 2024
28.3 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense guanya el Sala 5 Tiana C (5-2) i pot ser campió la pròxima jornada

El sènior A del FS Unión Llagostense tindrà la pròxima jornada la primera oportunitat de proclamar-se campió del grup 2 de la Tercera Catalana. L’equip que dirigeix Ferran Salvo està en un gran moment de forma després de guanyar dissabte contra el Sala 5 Tiana C, per 5 a 2, i encadenar el novè partit guanyat. Això sí, contra els maresmencs van haver de suar de valent perquè van capgirar un resultat advers de 0 a 2, que va acabar amb una nova golejada llagostenca amb els gols d’Álex Pérez, per partida doble, Gerard Alonso, Ferran Macias i Manel Cruz.

Quan falten cinc jornades per acabar la temporada, el sènior A podria proclamar-se campió de la lliga si guanya a la pista del Parets B i perd el segon classificat, el Ciutat de Granollers B contra la Penya Blaugrana Montmeló. “Anem partit a partit, però estem mirant moltes opcions per fer l’ascens. Hem de treure ja la calculadora”, explica el tècnic Ferran Salvo i recorda, que si el sènior A es proclama campió, pujarà directament a la Segona Catalana: “cada vegada tenim més probabilitats”.

El sènior A és líder amb 51 punts amb un marge de 10 punts amb el segon, el Ciutat de Granollers B. Per aquest motiu, en cas de triomf llagostenc i derrota granollerina, la diferència seria de 13 punts quan el Ciutat Granollers B tan sols podria sumar 12 si guanyés tots els partits que queden fins al final del campionat. En cas d’empat del Ciutat Granollers B, el sènior A encara no podria ser campió perquè els dos conjunts tenen pendent el partit de la segona volta, que tindrà lloc en l’antepenúltima jornada del campionat. A més, el tercer classificat, el Palauenc ja no té opcions matemàtiques de superar els llagostencs.

El sènior A jugarà dissabte a la pista del Parets B, a les 19.45 h, i el Ciutat de Granollers B rebrà dissabte la Penya Blaugrana Montmeló, a les 20.15 h. Els paretans ocupen el sisè lloc amb 28 punts i els montmelonins són quarts amb 31 punts.

El sènior B recupera el lideratge

Pel que fa al sènior B, va guanyar tres punts més sense haver de competir perquè el seu rival es va retirar el passat dijous, de la competició. El segon equip llagostenc no va disputar el partit contra el Sala 5 Tiana A. “Ens ho va comunicar la federació el mateix dijous, i ja no vam poder jugar cap amistós”, diu el tècnic, Dani Muñido, que lamenta no haver pogut jugar cap partit el cap de setmana. Tot i això, el sènior B recupera el primer lloc del grup 1 de la Tercera Catalana i suma ja 43 punts, un més que el segon, el Premià de Mar, que té dos partits menys i el cap de setmana descansava. El pròxim partit del sènior B s’ha avançat fins al dijous per petició de l’Atlètic Tossa. El duel es disputarà al CEM El Turó, a les 21.20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies