Dimecres, 24 juliol 2024
26.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Ripollet
La Concordia ocupa la setena posició amb 40 punts i demà dissabte a les 16 h rebrà al CEM El Turó el Ripollet, que és dotzè amb 16 punts. L’equip de la nostra localitat està en un gran moment de forma i ja encadena sis jornades sense perdre.

FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A té jornada de descans.

Touring Club Maresme – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B és segon classificat amb 37 punts i té a cinc punts al líder, el Premià de Mar. Aquest cap de setmana, l’equip llagostenc jugarà a la pista del Touring Club Maresme, que és novè amb 15 punts.

FUTBOL
L’Ametlla del Vallès B – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el novè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana amb 39 punts, mentre que el seu proper rival, L’Ametlla del Vallès B, és el penúltim classificat amb deu punts.

CD Viejas Glorias – Mataró United
El CD Viejas Glorias ocupa l’últim lloc del grup A de la Primera Divisió de veterans amb 11 punts i té les posicions de permanència a set punts quan falten cinc jornades per acabar la temporada. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h contra el Mataró United, que és cinquè amb 34 punts.

HANDBOL
HC Vallag – Ripollet

El Vallag ocupa el sisè lloc de la fase de permanència amb 11 punts i un marge de nou amb els llocs de descens. Quan falten sis jornades per acabar la temporada, l’equip de la nostra localitat podria obtenir la permanència matemàtica el cap de setmana si guanya contra el Ripollet, que és cuer, i perd el penúltim, el Tarragona, que rebrà el Montgrí, cinquè. El Vallag rebrà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo el Ripollet a les 12 h.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 té jornada de descans.

PETANCA
Campionat Interclubs
El Club Petanca La Llagosta participarà diumenge en la segona jornada del Campionat d’Interclubs, que tindrà lloc a Sant Cebrià de Vallalta. Els equips que formen aquest torneig són Sant Cebrià, La Llagosta, Arrahona Merinals i Camping Victoria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies