Dimecres, 24 juliol 2024
26.5 C

El Viejas Glorias empata en el temps afegit i trenca una ratxa de quatre derrotes

El CD Viejas Glorias va celebrar el gol de l’empat en el temps afegit al camp del Clot (2-2) com si fos una victòria. L’equip de la nostra localitat feia quatre jornades que encadenava derrotes i trencar aquesta ratxa negativa el diumenge fa aixecar la moral del vestidor llagostenc.

El Viejas Glorias va haver d’empatar fins a dues vegades el compromís. La primera vegada poc abans del descans, mitjançant Cristian López, i quan faltava un quart d’hora pel final el Clot va marcar el 2 a 1. L’empenta visitant va continuar i amb tot l’equip bolcat es va aconseguir marcar en el minut 95 en un remat de Nelson, que juga de central però a les acaballes del duel era un davanter més. “En els últims partits el joc era força positiu, però no teníem sort de cara el gol. Quan vam marcar el gol de l’empat semblava que haguéssim guanyat la lliga, és que portem molts partits sense res positiu”, explica el president del Viejas Glorias, Juan Gómez, que es mostra motivar “per lluitar per la permanència fins al final”.

El conjunt llagostenc ocupa l’últim lloc, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb 11 punts i té les posicions de permanència a set punts quan falten cinc jornades per acabar la temporada. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h, contra el Mataró United, que és cinquè amb 34 punts.