Dimecres, 24 juliol 2024
26.5 C

El sènior A del FS Unión Llagostense amplia el lideratge

El sènior A del FS Unión Llagostense va signar una jornada rodona el passat cap de setmana. L’equip entrenat per Ferran Salvo va guanyar contra el Llinars, per 1 a 4, i amplia el marge amb el segon, fins als vuit punts, per l’empat del FS Ciutat Granollers B contra el Parets B (2-2). Això sí, els granollerins tenen un partit menys que els llagostencs. “És un avantatge tenir un coixí de vuit punts, tot i que aquests són virtuals perquè el Granollers B té un partit menys i es podria situar a tan sols cinc punts. Tot i això, aquest coixí ens permet tenir un petit marge d’error”, explica el tècnic, Ferran Salvo.

El sènior A llagostenc va avançar-se contra el Llinars amb el gol d’Álvaro Gómez, però abans del descans els locals van empatar. A la segona part el FSU Llagostense va demostrar ser-hi millor i amb tres gols més va sentenciar el duel amb les dianes d’Álex Pérez, Óscar Nelson i Álvaro Gómez, que feia l’1 a 4 definitiu i signava el seu doblet particular.

L’equip llagostenc ocupa el primer lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 45 punts. Dissabte rebrà al CEM El Turó (17.30 h) el Quatre Camins, que és últim sense punts i a la primera volta va ser golejat pels llagostencs (0-21).

Pel que fa al sènior B, va empatar contra el Racing Pineda B (4-4) i baixa fins al segon lloc del grup 1 de la Tercera Catalana, ara amb 37 punts. Líder és el Premià de Mar, que suma 39 punts. Precisament, dissabte l’equip llagostenc rebrà al Premià de Mar, a les 19 h al CEM El Turó. Si l’equip dirigit per Dani Muñido guanya al conjunt maresmenc, els llagostencs ocuparan el primer lloc de l’agrupació.