Dimecres, 24 juliol 2024
27.6 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense goleja el Palauenc (1-5) i és més líder

El sènior A del FS Unión Llagostense va golejar el tercer classificat, el Palauenc (1-5), i es manté líder del grup 2 de la Tercera Catalana. L’equip llagostenc va marcar una maneta de gols amb les dianes de Gerard Alonso, per partida doble, Marc Navajas, Kevin Gómez i Álex Navajas.

L’equip de la nostra localitat va dominar el partit contra un rival directe per l’ascens i el lideratge de l’agrupació. El sènior A ocupa el primer lloc amb 36 punts i té un marge de sis, amb el segon, el Ciutat de Granollers B, que té un partit menys; i de nou, amb el tercer, el Palauenc. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a la pista del Masnou B, que és sisè amb 19 punts.

D’altra banda, el sènior B va guanyar el cap de setmana a casa contra el Sant Celoni, per 4 a 3, amb gols d’Ahmed Adahlali, Joel Díaz, Óscar Cubero i Sergio Heredia. L’equip llagostenc és colíder amb 30 punts, empatat amb el Premià de Mar. El tercer classificat és el Dosrius Maresme, amb 26 punts. El sènior B visitarà el cap de setmana la pista del Martorelles, que és novè amb 14 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies