Convocat el Concurs de punts de llibre organitzat per la Biblioteca de la Llagosta

0
553

La Biblioteca de La Llagosta ha obert el Concurs de punts de llibre per la Diada de Sant Jordi. El certamen està obert a tots els infants i joves de la Llagosta, de primer de Primària fins a quart d’ESO.

El tema d’aquest any és el 50è aniversari de la Biblioteca de la nostra localitat, que es commemora durant aquest 2022. Com és habitual, hi ha cinc categories convocades, per l’alumant de primer i segon de Primària; de tercer i quart de Primària; de cinquè i sisè de Primària; de primer i segon d’ESO; i de tercer i quart d’ESO.

El termini màxim per lliurar el punt de llibre a la Biblioteca serà el 26 de març. Les butlletes per fer la inscripció ja es poden recollir a la Biblioteca de La Llagosta o descarregant la imatge que es pot trobar al web de la Biblioteca i imprimir-la en un full DIN A4. Els centres educatius de la Llagosta també s’encarreguen de distribuir-les entre els seus escolars.

El jurat estarà format per representants de les escoles i instituts de la Llagosta, de l’Ajuntament i de la Biblioteca. La deliberació per decidir els punts guanyadors es farà el dia 6 d’abril. Els punts s’imprimiran i seran utilitzats per la Biblioteca durant tot l’any. Els seus autors o autores rebran un diploma i un petit lot de llibres el dia 23 d’abril durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi.

Tots els punts participants es podran veure a la Biblioteca del 5 al 30 d’abril en una exposició. A més, a través de les xarxes socials de la Biblioteca es publicaran els punts finalistes.

Publicitat