Dimecres, 24 juliol 2024
27.6 C

Derrota del Viejas Glorias contra el Lares Legends (4-1)

Tretzena derrota del CD Viejas Glorias de la temporada després de perdre diumenge al camp del Lares Legends, per 4 a 1. L’equip de la nostra localitat va sortir de Tiana golejat i continua últim classificat amb deu punts, del grup A de la Primera Divisió de veterans, i a quatre de la salvació.

A la primera part l’equip llagostenc va tenir mala sort i els locals van marcar dos gols, el segon poc abans del descans. Tot i això, els llagostencs van intentar escurçar l’electrònic i al minut 70 va marcar Óscar Alejandro. L’alegria va durar ben poc perquè en la següent acció els locals van marcar el tercer i ja a les acaballes van marcar el definitiu 4 a 1.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 17h, contra el Martorelles, que és líder amb 37 punts i lluita per pujar de categoria.