Dimecres, 24 juliol 2024
31.1 C

El CE La Llagosta deixa escapar el triomf per un penal rigorós en contra

El CE La Llagosta va empatar dissabte contra el Caldes de Montbui C, 1 a 1. El partit va acabar amb polèmica perquè els calderins van empatar al minut 75 amb un penal molt rigorós. Un defensa llagostenc va treure una pilota un davanter calderí, que va caure dins de l’àrea quan ja no tenia la pilota. La banqueta llagostenca es va queixar del penal assenyalat, que va transformar l’equip visitant per posar l’1 a 1 definitiu.

La Llagosta jugava contra el tercer i va ser superior. A la primera part, Cristian Fernández va avançar els llagostencs al minut 7. Poc després, l’àrbitre no va assenyalar unes clares mans de l’equip visitant, que hauria d’haver estat penal i el possible 2 a 0 a favor dels de la nostra localitat. A la represa, els calderins van empatar i La Llagosta es va quedar sense temps per reaccionar.

La Llagosta ocupa el novè lloc, de la Quarta Catalana, amb 35 punts i empata amb la Lourdes, que és vuitena. Aquesta setmana hi ha jornada de descans per Caranaval i el pròxim partit serà el 5 de març a casa contra l’Ametlla, que lluita per la primera posició del grup 11.