Dimecres, 24 juliol 2024
30.7 C
La Llagosta

El CE La Llagosta deixa escapar el triomf contra l’Atlètic del Vallès B (3-3)

El CE La Llagosta va concedir unes errades defensives contra l’Atlètic del Vallès B, que li van privar de sumar un nou triomf. L’equip llagostenc va empatar al camp granollerí, per 3 a 3, i trenca una ratxa de dues derrotes seguides.

La Llagosta es va avançar al minut 35 de partit mitjançant Carlos Rodríguez i el tenia força controlat, però a la represa dues errades va permetre els locals capgirar l’electrònic, 2 a 1. Carlos Rodríguez va tornar a marcar, per fer l’empat però al minut 72 l’Atlètic del Vallès B va marcar el 3 a 2. A les acaballes, Dídac Cobo va posar l’empat definitiu que va permetre salvar un punt lluny del Camp Municipal de Futbol del Joan Gelabert. “Des que vam reprendre la lliga després de l’aturada per Nadal no estem bé. Partit a partit anem millorant, encara queda molta lliga”, explica un dels entrenadors del CE La Llagosta, Manuel Iglesias.

La Llagosta ocupa el novè lloc amb 28 punts, empatat amb el vuitè, la Santa Agnès. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a casa contra la Vallgorguina, que ocupa l’onzè lloc amb 15 punts. El partit es disputarà a les 17 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies