Marc Ruiz, escollit primer secretari de la JSC del Vallès Oriental

0
655

El llagostenc Marc Ruiz va ser escollit dissabte nou primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya del Vallès Oriental. Ruiz, que era fins ara secretari d’Organització, substitueix Imanol Martin.

La nova executiva va ser escollida durant la celebració del sisè Congrés de la JSC del Vallès Oriental, que va tenir lloc a l’Auditori de la Garriga. Durant la reunió, es va aprovar per unanimitat l’informe de gestió de la comissió executiva sortint i es va escollir per unanimitat a Marc Ruiz com a primer secretari de la JSC del Vallès Oriental pels propers tres anys. Ruiz va exposar les línies de treball principals de la nova executiva i també va presentar la resta de persones que l’acompanyaran. 

Durant l’acte, es va destacar que la JSC del Vallès Oriental treballarà perquè els i les joves de la comarca puguin desenvolupar el seu projecte de vida als municipis i ciutats que conformen la comarca del Vallès Oriental en llibertat i igualtat de condicions. “La comarca del Vallès Oriental té molt potencial, disposem d’un teixit industrial capdavanter, unes infraestructures molt potents, un entorn productiu ric i és per això que s’han de continuar generant les condicions perquè els i les joves puguin afrontar els reptes del present i del futur generant sinergies al territori”, va dir Marc Ruiz. 

El nou primer secretari de la JSC del Vallès Oriental forma part de l’executiva de l’Agrupació del PSC de la Llagosta com a secretari de Política municipal i adjunt a Organització. Marc Ruiz és regidor d’Urbanisme i Planificació Estratègica, Comunicació i Transparència, Atenció a la Ciutadania i Participació Ciutadana i Per la reconstrucció econòmica i social de la Llagosta a l’Ajuntament de la nostra localitat.

A la nova direcció de la JSC del Vallès Oriental, també hi és una altra regidora llagostenca, Judith Robles, com a membre nat per formar part de la comissió executiva nacional de la JSC.  

Publicitat