Diumenge, 28 juliol 2024
23.5 C

El CE La Llagosta perd contra la Santa Eulàlia de Ronçana (0-3) i suma la primera derrota de la temporada

El CE La Llagosta va perdre dissabte a casa contra la Santa Eulàlia de Ronçana, per 0 a 3. L’equip de la nostra localitat va disputar el partit amb cinc baixes, que van minvar les opcions de victòria contra un dels equips més potents del grup 11 de la Quarta Catalana.

La Santa Eulàlia de Ronçana suma les cinc jornades disputades amb victòria després de passar pel Camp Municipal Joan Gelabert. L’equip llagostenc va encaixar el primer gol al cap de 25 minuts de joc i ja al tram final va rebre dos gols més. L’equip visitant va ser superior a La Llagosta, que va sumar la primera derrota d’aquesta temporada.

El CE La Llagosta ocupa el quart lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb set punts. Aquest cap de setmana té jornada de descans, però el club està buscant un possible partit amistós. El pròxim partit oficial tindrà lloc l’1 de maig a casa contra l’Ametlla, que és cuer amb un punt.