Dilluns, 19 agost 2024
28.9 C
La Llagosta

Totes les parades d’alimentació ja es podran instal·lar al mercat setmanal

El mercat ambulant de demà ja tindrà totes les parades d’alimentació. L’espai dedicat a aquests productes al mercat setmanal ampliarà el seu tram del carrer de l’Estació per donar cabuda a les 36 parades que estan autoritzades a instal·lar-se.

El mercat del dijous va tornar a l’activitat de forma parcial el passat 21 de maig, després d’unes setmanes d’aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19. Inicialment es van instal·lar la meitat de les parades de productes d’alimentació, 18, que es van situar de forma provisional en el tram del carrer de l’Estació situat al costat de l’Institut Marina i en el vial asfaltat que hi ha darrere del centre educatiu, entre els carrers de Montserrat Roig i de l’Estació. Ara, per donar cabuda a tots els llocs de venda de queviures i complir amb les mesures de seguretat, s’amplia l’espai a la zona del carrer de l’Estació.

L’accés al mercat continuarà controlat per tal garantir el distanciament social i evitar possibles contagis. L’entrada es farà pel carrer de l’Estació a l’alçada de l’Escola Bressol Cucutras i hi haurà dues sortides, una pel carrer de Montserrat Roig i una altra pel final del carrer de l’Estació. A més, s’hi ha d’accedir obligatòriament amb mascareta. Els marxant també han de complir amb les mesures d’higiene corresponents.

Pel que fa a la resta de parades d’altres productes com roba o calçat, l’Ajuntament i els paradistes estan estudiant les possibles ubicacions per permetre que també tornin a l’activitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies