Dissabte, 02 març 2024
15 C
La Llagosta

Personal de l’Ajuntament es concentra en suport al col·lectiu de serveis socials

Personal de l’Ajuntament de la Llagosta s’ha concentrat aquest migdia a la porta de l’edifici consistorial com a suport al col·lectiu de treballadors i treballadores dels serveis socials, després de l’agressió que va patir una treballadora divendres 23 de novembre a Salt.

Els empleats i empleades públics del Consistori llagostenc, especialment les treballadores dels serveis socials municipals, condemnen de forma enèrgica l’apunyalament en ple carrer de la psicòloga del Consorci de Benestar Social del municipi gironí i qualsevol amenaça a aquest col·lectiu.

A la concentració s’han sumat les seccions sindicals de l’Ajuntament de la Llagosta i l’alcalde de la localitat, Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies