Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El Ral·li internacional d’autobusos clàssics tornarà a passar per la Llagosta

Diumenge, tornarà a passar per la Llagosta el Ral·li internacional d’autobusos clàssics, que arriba a la seva novena edició. L’esdeveniment està organitzat per l’empresa Sagalés, l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos i la Fundació Transports Metropolitans de Barcelona.

L’avinguda de l’Onze de Setembre estarà tancada al trànsit de les 11.45 a 12.15 hores, que és l’horari de pas previst a la nostra localitat. El 9è Ral·li internacional d’autobusos clàssics començarà amb la tradicional exposició de vehicles que estarà instal·lada des de dissabte a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona. Diumenge, els participants sortiran a les 10.30 h i s’espera que arribin a Caldes de Montbui aproximadament a les 13 h, on estaran exposat els vehicles fins a les 14 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies